შემადგენლობა:
მომზადება:
მოშუშეთ ხახვი ისე, რომ ფერი არ შეიცვალოს, დაამატეთ გაფცქვნილი, წვრილად დაჭრილი პომიდორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ბოლოს მარილი, ცოტა შაქარი, წიწაკა.დამუშავებულ თევზს მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, მოასხით ლიმონის წვენი,მუცელში ჩაულაგეთ დაჭრილი ნიორი, მოათავსეთ ტაფაზე, მოასხით გამზადებული პომიდვრის სოუსი და დადგით ცეცხლზე 30 წუთი.
ლოქო ქინძმარში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი