შემადგენლობა:
მომზადება:
იხვი კარგად გავასუფთავსოთ და გავრეცხოთ. ფრინველის ღვიძლ დავჭრათ წვრილად, დავუამტოთ დაქუცმაცებული ხახვი, ქინძი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვასხათ ცოტა ზეთი, კონიაკი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. მიღებული ფარშით გამოვტენოთ იხვი, გავკეროთ, დავდოთ ცხიმიან ქურის ტაფაზე და შევწვათ. შეწვის დროს იხვს თავისივე გამოყოფილი ცხიმი დავასხათ.
ხბოს ხორცი ღვინით და ბოსტნეულით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი