ისპანახის ჩორბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

გადარჩეული, გარეცხილი და დაჭრილი ისპანახი მოვათავსოთ ქვაბში, დავახუროთ თავსახური და ნელ ცეცხლზე მოვშუშოთ. შემდეგ დავუმატოთ  ბრინჯი და წინასწარ მოშუშული, წყალში გახსნილი პურის ფხვიი. დავასხათ 7-8 ჩ.ჭ წყალი, შევურიოთ ქვაბში მოთავსებულ პროდუქტებს და განვაგრძოთ ხარშვა. როცა ბრინჯი მოიხარშება,კერძი მზადაა.გადავიტანოთ საქვენეში, შევაზავოთ დანაყილი ნივრით, ღვინის ან ლიმონის წვენით და გავაციოთ.

ისპანახის ჩორბა

1 (20%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი