შემადგენლობა:
მომზადება:
გადარჩეული, გარეცხილი და დაჭრილი ისპანახი მოვათავსოთ ქვაბში, დავახუროთ თავსახური და ნელ ცეცხლზე მოვშუშოთ. შემდეგ დავუმატოთ ბრინჯი და წინასწარ მოშუშული, წყალში გახსნილი პურის ფხვიი. დავასხათ 7-8 ჩ.ჭ წყალი, შევურიოთ ქვაბში მოთავსებულ პროდუქტებს და განვაგრძოთ ხარშვა. როცა ბრინჯი მოიხარშება,კერძი მზადაა.გადავიტანოთ საქვენეში, შევაზავოთ დანაყილი ნივრით, ღვინის ან ლიმონის წვენით და გავაციოთ.
სამარხვო სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი