შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფაზე დავასხათ ზეთი, დავაყაროთ დაჭრილი ნიორი და გავაჩეროთ ერთი წუთი,
კარგად ვურიოთ. შემდეგ დავამატოთ ისპანახის ფოთლები, გავაჩეროთ 1 წუთით, სანამ ჩაიშუშება.
მანამდე კვერცი, რძე, გახეხილი პარმეზანი, მარილი და პილპილი კარგათ ავთქვიფოთ.
შემდეგ დავამატოთ გახეხილი ყველი. ისპანახს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და კარგად ავურიოთ.
შემდეგ კვერცხის მასა მოვასხათ ისპანახს. დავაცადოთ 5 წუთი.
გადმოვიღოთ მოვაყაროთ ყველი და შევდოთ ღუმელში 5 წუთი.
ლობიო ნუშით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი