შემადგენლობა:
მომზადება:
გარჩეული და გარეცხილი ისპანახი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და ვხარშოთ 4-5 წუთი. გადმოვიღოთ საწურზე
და გავაციოთ. კომბოსტო დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ ზეთში წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად.
გაციებული ისპანახი გავწუროთ, დავჭრათ წვრილად და შევურიოთ კომბოსტოს. გულსართიც მზად არის.
საფუვრიანი ცომი გავანაწილოთ პატარა ბურთულებად და ეს გულსართი მოვათავსოთ მათში. ღვეზელები
შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.
კარტოფილის სალათი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი