შემადგენლობა:
საწებელი:
მომზადება:
პური გავწუროთ, დავუმატოთ ისპანახი,ხახვი ,ქინძი და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში.
ამ მასას დავუმატოთ ხორცის ფარში, ყველი, კვერცხი, მარილი,წიწაკა და საფანელი.
თუნუქის ფურცელს წავუსვათ კარაქი, ზედ მოვათავსოთ ფარშიდან გაკეთებული კაკლისოდება
გუნდები და შევდგათ 200 გრადუსზე ღუმელში, სანამ შეიბრაწება.
ტკბილ წიწაკას ამოვაცალოთ თესლი და დავჭრათ ხახვთან ერთად. ბოსტნეული ზეთში მოვშუშოთ, დავუმატოთ
ტომატპასტა, მარილი, შაქარი და წიწაკა.
მასა 2 წუთი კიდევ ვშუშოთ, დავასხათ ანადუღარი წყალი და ბლენდერით დავაქუცმაცოთ. წყლის
რაოდენობა თავად განვსაზღვროთ. საწებლის სისქე ჩვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული.
საწებელში ჩავაწყოთ ტეფტელები და ისე მივიტანოთ სუფრაზე, მოვრთოთ კამის ფოთლებით.
ქათმის ჩახოხბილი |