შემადგენლობა:
მომზადება:
გადარჩეული, გარეცხილი ისპანახი მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, გადავიტანოთ თუშფალანგზე,შევაგრილოთ, გავწუროთ ხელით, დავდოთ ფიცარზე და დავჭრათ. გამზადებული ისპანახი მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელზე, დავუმატოთ დანაყილი წიწაკა, ნიორი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუშის ფოთოლი, მწვანე ხახვი,დავასხათ ღვინის ძმარი და ავურიოთ. ზემოდან მოაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.
პომიდვრის და ყველის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი