შემადგენლობა:
მომზადება:
ისპანახი მოვვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, შევაგრილოთ,გავწუროთ ხელით და დავჭრათ. წვრილად დაჭრილი
ხახვი მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში.ნიგოზი,წიწაკა, ნიორი და მარილი დავნაყოთ ერთად და გავხსნათ ღვინის
ძმარში,მოხარშულ ისპანახს შევურიოთ გამზადებული ნიგვზიანი მასალა, წვრილად დაჭრილი ნედლი ხახვი,
ქინძი,ცოტა ზეთი და მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელზე. ზემოდან მოვაყაროთ ხახვი.
შემწვარი ყველის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი