შემადგენლობა:
მომზადება:
ირმის ხორცს მოაყარეთ მარილი, ღვიის მარცვლები და სანელებლები. წვრილად დაჭერით ხახვი.
გამდნარ ღორის ქონში შეწვით ირმის ხორცი და დააყარეთ ხახვი, დაახურეთ თავსახური და 30
წითით შედგით ცეცხლზე. შემწვარი ხრცი გადმოიღეთ და შეინახეთ თბილად. ხორცის წვენში
ჩაასხით წითელი ღვინო, დაუმატეთ მოცვის ჟელე, არაჟანი და წამოადუღეთ. მოაყარეთ მარილი
და პილპილი.
შემწვარი სულგუნი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი