გთავაზობთ ინდაურის კატლეტების მომზადების მარტივ და გემრიელ რეცეპტს!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ინდაურის ნაჭრებს მოაყარეთ მარილი, ჯერ ამოავლეთ ფქვილში, შემდეგ-ათქვეფილ კვერხში და ბოლოს
დაფქულ ორცხობილაში.
ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დააწყვეთ ინდაურის ნაჭრები და შეწვით ორივე მხრდან, სანამ კარგად არ
შეწითლდება. შემწვარი ხორცი მოათავსეთ თეფშზე და გარშემო შემოუწყვეთ ლიმონის ნაჭრები.
ხორცის და კარტოფილის კატლეტები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი