შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 175 გრაუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა. კარაქი, შაქარი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ სახამებელი, ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი , 1 მწიკვი მარილი, თხილი და კარგად მოურიეთ. შოკოლადი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და შეურიეთ ცომს. ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 1 სთ. კარგად გააციეთ, გაახვიეთ ფოლგაში და შედგით მაცივარში 2 -3 დღით.თეთრი შოკოლადი გაადნეთ ორთქლზე და გადაუსვით ნამცხვარს. თხილის ნამცხვარი მინიმუმ 2 დღე უნდა გააჩეროთ, ასე უფრო გემრიელი იქნება.
კრემიანი ტარტ-ბეზე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი