შემადგენლობა:
მომზადება:
3 ს.კ წყალი ჩავასხათ ჯამში, ჩაავყაროთ ჟელატინი და გავაჩეროთ 5 წუთი. დავდგათ ჯამი ნელ ცეცხლზე და
გავაჩეროთ 2-3 წუთი. გავაცხელოთ რძე და შაქარი. როც შაქარი გადნება, დავუმატოთ ჟელატინი. დარჩენილ
რძეში გავხსნათ ნაღები და ვანილი. ყველაფერი ერთმანეთს დავუმატოთ, მოვურიოთ, ჩავასხათ ჩვენთვის
სასურველ ფორმებში და შევდგათ მაცივარში.
პუდინგი შოკოლადით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი