შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი კარგად გავრეცხოთ, გავასუფთავსოთ,გადავჭრათ თავი ლაყუჩებთან და გამოვაცალოთ შიგნეულობა ისე
რომ მუცლის გაჭრა არ დაგვჭირდეს. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ ზეთში. დავამზადოთ წიწიბურას
ფაფა და შევურიოთ მოხრაკული ხახვი. გამოვტენოთ თევზი წიწიბურით, გავკეროთ თავთან გაჭრილი ადგილი,
ჩავდოთ ფორმაში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ თევზი დაიფაროს, დავახუროთ ხუდი და შევდგათ ღუმელში
40-45 წუთის განმავლობაში.
კალმახი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი