შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ თევზი ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი ან ძმარი და გააჩერეთ 30 წუთით.
მოაყარეთ მარილი და გაყავით ულუფებად.
თხელი ცომის მომზადება:
დიდ თასში ჩაყარეთ ფქვილი. ათქვიფეთ კვერცხი და რძე, დაასხით ფქვილს და აურიეთ. დაუმატეთ ზეთი
ან გამდნარი კარაქი და ურიეთ, სანამ არ გასქელდება.
თევზის ულუფები გაახვიეთ ცომში და კარგად შებრაწერთ.
”სალიანკა” |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი