გათიშვა
მთავარი
კულინარია
სალათები
პასკა
კონტაქტი
ცხელი კერძები
ცივი კერძები
სალათები
წვნიანი
ცომეული
თევზეული
ნამცხვრები
დესერტი
სასმელები
სამარხვო
ჯანსაღი კვება
ბავშვთა კვება
ქართული სამზარეულო
Avto Lizingi
Axali Ambebi
Finpanda
სამარხვო
ვინაიდან ამ პერიოდისთვის ძალზედ მოთხოვნადი და მნიშვნელოვანია
სამარხვო
კერძების მომზადება, ვეცდებით რომ ეს პერიოდი სულ samarxvo რეცეპტები შემოგთავაზოთ.
© 2016 Receptebi.Ge
თევზი ყაბაყის ”ქერცლით”
შემადგენლობა:
400 გ თევზის ფილე
1/2 ლიმონის წვენი
1 პატარა ყაბაყი
250 გ ქამა სოკო
1 კბილი ნიორი
200 გ სქელი ნაღები
50 გ ზეთი
დაფქული შავი პილპილი
მარილი
მომზადება:
თევზის ფილე დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და შეწვით გაწითლებამდე.
ყაბაყი დაჭერით თხელ რგოლებად და შებრაწეთ.
სოკო დაჭერით წვრილად და შეწვით ზეთში. დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, ნაღები, მარილი, პილპილი, ადუღეთ შესქელებამდე და ათქვიფეთ მიქსერით.
სუფრასთან მიტანის წინ გაცხელებულ თეფშზე დაასხით, სოუსი, დადეთ თევზის ნაჭერი, ზემოდან კი ქერცლისებურად მოაწყვეთ შემწვარი ყაბაყის ნაჭრები. გააფორმეთ მწვანილით.
შეაფასეთ გვერდი
X
წაიკითხეთ სხვაც
ორაგულის ფილე გემრიელი სოუსით
tevzeuli
,
tevzi yabayis ;; qerclit
,
yabayi
,
თევზეული
,
თევზი ყაბაყის '' ქერცლით''
,
ყაბაყი
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი
დატოვეთ კომენტარი
Click here to cancel reply.
ჩვენი გვერდი Facebook-ზე
ყველაზე პოპულარულები
ფუმფულა ალადიკები
- 411,950 views
ქათმის სალათი
- 228,714 views
ამოლესილი ლობიო
- 211,515 views
“მადამ ბოვარი”
- 174,925 views
მოხარშული კრემი ფქვილით
- 173,947 views
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი