შემადგენლობა:
მომზადება:
გაფცქვნილი უმი კარტოფილი დავჭრათ ბრტყელ ნაჭრებად. გაცხელებულ ტაფაზე დავასხათ ზეთი და ზედ ერთ ფენად დავაწყოთ თხლად დაჭრილი კარტოფილი. როცა კარტოფილის ნაჭრები ორივე მხრიდან შიწითლდება, გადმოვიღოთ თეფშზე, რომელზედაც დაყრილი გვექნება შაქრის ფხვნილი,ზემოდანაც მოვაყაროთ იგივე და ასე განვაგრძოთ სანამ კარტოფილის ყველა ნაჭერი არ შეიწვება.
კიტრის და პომიდვრის სალათი მაიონეზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი