ზარმაცების ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ნამცხვრისთვის საჭირო ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში ავთქვფიოთ.ჩვენთვის სასურველ ფორმაში ჩავაფინოთ კალაკა, შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად 200-250 გრადუს ტემპერატურაზე.

ზარმაცების ნამცხვარი

3.7 (73.33%) 33 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის მაფინები





ამ რეცეპტს აქვს 17 კომენტარი

  1. ნანული says:

    კი მაგრამ კვერცხი სულ არ უნდა?

  2. თამუნა says:

    გამაფხვიერებელი რა არიიის?

  3. ანი says:

    გამაპხვიერებლის მაგივრად სოდა ნახევარი კოლოფი ვუქნაა???

  4. ანი says:

    აუუუ რამე მარტივი რეცეპტი დამიკომეთ რაა

  5. ნიკა says:

    აუ როგორ გავაკეთო გოგოებოო????

  6. ნანული says:

    უპირველესად დიდ მადლობას გიხდით ასეთი კარგი საიტისთვის. ბაქლავის ზუსტი რეცეპტი დადევით რა იქნება.

  7. ნანული says:

    ჩეხური ბაკლავის რეცეპტსაც თუ დადებთ კარგი იკნება.ქიშმიშიტ რო კეტდება.

  8. ნანული says:

    გავაკეტე ზარმაცების ნამცხვარი და არ გამომივიდა.ნახევარ ჭიქა ზეთში როგორ უნდა ატკვიფო ერტი ჭიკა შაქარი რა და ორი ჭიქა ფკვილი.ზალიან მშრალი გამოვიდა და ვერ გავიგე არც რზე არც ცყალი არც კვერცხი.დაცერეტ და ზუსტად.

  9. ნანული says:

    ვერ გავიგე რატო არ მცემ პასუხს.დგესაც როგორც გიცერიატ ისე გავაკეტე ზარმაცების ნამცხვარი და საერტოდ არც კი გამოცხვა.და მასა გამოვიდა ზალიან სკელი.და ცხობისას ერტი და იგივე ფორმა კონდა საერტოდ არ ამოფუვდა.მიტხარი როგორ მოვიკცე.

  10. სახელი ლალი says:

    მე როგორც ვიცი კვერცხიც უნდა

  11. სახელი*ნინო says:

    ნუ დაბთ ისეთ რეცეპტებს რომლებიც არათუ არ გაგიკეთებიათ, არამედ წარმოდგენაც რო არ გაქვთ მასზე. რა რეცეპტიც აქ წერია შეუძლებელია ამით რამე გამოვიდეს. თუმცა ამ მასალებს დავუმატე 2.5 ჭიქა წყალი და 0.5 ჩ.კ სოდა და ამ შემთხვევაში კარგი გამოვიდა. ცოტა შაქრის დამატებაც დასჭირდება. სიტკბო დააკლდა. მე ამ წუთას გამოვაცხვე 🙂

დატოვეთ კომენტარი