ზაპეკანკა ქათმითა და ბოსტნეულით

მასალა:

მომზადება:

მოხარშეთ მარილიან წყალში ქათმის გულმკერდი (დაახლოებით 30 წუთი) და გადმოიტანეთ თეფშზე , ბულიონშივე მოხარშეთ კომბოსტო და ლობიო (დაახლოებით 7 წუთი) , ხახვი და გახეხილი სტაფილო მოხრაკეთ 1 ჩაის კოვზ ზეითუნის ზეთში,  ქათმის ფილე დააბლენდერეთ ან ხორცის გასატარებელ მანქანაში გაატარეთ, ასევე მოექეცით მოხარშულ  ბოსტნეულს. ათქვიფეთ რძე და კვერცხი დაუმატეთ გახეხილი ყველი და დაამარილეთ გემოვნების მიხედვით. შეურიეთ ერთმანეთს დარჩენილი ბოსტნეული, ფილე, მოთუშული მასა და დაჭრილი კამა. მიღებული მასა მოათავსეთ ფორმაში (რომელსაც წაუსვით 1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი)  და შედგით ღუმელში, გამოაცხვეთ დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში , მანამ სანამ არ მოიბრაწება და ოქროსფერი არ გახდება.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხალი არაჟნით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი