შემადგენლობა:
მომზადება:
ვაშლის წვენი შეურიეთ ლიმონის ცედრა, შაქარი და დარიჩინი, წამოადუღეთ, დადგით 1 საათი და გაწურეთ. ვაშლს ამოაჭერით გული, დაჭერით მსხვილად და შეწვით ღუმელში, შემდეგ გახეხეთ. კვერცხის გული ათქვიფეთ, თანდათან შეურიეთ გამზადებული წვენი და გახეხილი ვაშლი. ცალკე კარგად ათქვიფეთ კვერცხის ცილა და ფრთხილად შეურიეთ ვაშლიან მასას. მიღებული მასა ჩაასხით პატარა ფორმებში და შედგით ღუმელში 10 წთ. მიირთვით სიმინდის ბურბუშელასთან ერთად.
ფახლავა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი