შემადგენლობა:
მომზადება:
ვაშლი გათალეთ, გული ამოაცალეთ და დაჭერით. წამოადუღეთ ცოტა წყალთან ერთად. დაახურეთ თავზე
და ადუღეთ 5-6 წუთი. გაწურეთ და გააკეთეთ ვაშლის პიურე.
ათქვიფეთ კვერცხის ცილა შაქრის პუდრასთან და ვანილთან ერთად. ეს ბეზე დაუმატეთ ვაშლის პიურეს და
მოათავსეთ ინდივიდუალურ დესერტის თასებში. სუფრაზე მიიტანეთ ნუშის პატარა ორცხობილებთან
ერთად.
ტირამისუ |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი