შემადგენლობა:
მომზადება:
დარბილებული კარაქი და ფქვილი კარგად ავურიოთ, ამის შემდეგ დავამატოთ წყალი და მოვამზადოთ საშუალო სისქის ცომი.
15 წუთის შემდეგ, ცომი გავაბრტყელოთ.
ვაშლი გავთალოთ და დავჭრათ ნახევარმთვარის ფორმებად.
ტაფაზე დავაფინოთ ფოლგის ქაღალდი, დავდოთ ზედ ცომი და ტაფის გვერდებზე ამოვკეცოთ.
შემდეგ წრიულად, ვაშლის ნაჭრები დავალაგოთ, ისე რომ ცარიელი ადგილი არ დარჩეს. მოვაყაროთ შაქარი. (შაქრის რაოდენობა დამოკიდებულია ვაშლის სიტკბოზე თუ ტკბილია ვაშლი ნაკლები შაქარი მოვაყაროთ ან პირიქით) შემდეგ ვანილი ან დარიჩინის პუდრა მოვაყაროთ მთელს ზედაპირზე.
აღნიშნული შედგით წინასწარ გაცხელებულ ქურაში და 30 წუთის შემდეგ გამოიღეთ გამზადებული ვაშლის ნამცხვარი.
ბეზეს ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი