შემადგენლობა:
მომზადება:
მწვანილი გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა მწიკვ მარილთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე. კარაქი და კვერცხის გული შეურიეთ მაწონს, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთმანეთში არეული ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი და ცილა. ვაფლის ფორმა გააცხელეთ და თხლად წაუსვით ზეთი. დაასხით 1-2 ს.კ ცომი და აცხვეთ 3-4 წთ. სანამ ღია ყავისფერი არ გახდება. ვაფლები ერთმანეთის მიმდევრობით გამოაცხვეთ.
კვერცხიანი პური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი