შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ კვერცხის გულები და შაქარი, სანამ მასა არ გახდება ძალაინ ღია ფერის. დაუმატეთ ვანილი.
თქვიფეთ ნაღები, სანამ არ გახდება ჰაეროვანი და ფაფუკი და დაუმატეთ კვერცხის მიქსტურას. გადაიტანეთ
ეს მიქსტურა ნაყინის კონტეინერში და შედგით საყინულეში. გაყინეთ 3-4 საათით. ნაყინის ბურთულები
გადაანაწილეთ და მოათავსეთ 4 სანაყინეში.
სუფრაზე მიიტანეთ დაშაქრულ კენკრასთან და ვაფლთან ერთად.
ნაყინი თხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი