შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულები და შაქარი ვთქვიფოთ მანამ სანამ თეთრ მასას არ მივიღებთ. ქვაბში ჩავასხათ ნაღები და რძე და მივიყვანოთ ადუღებამდე. შემდეგ ამავე ქვაბსი ჩავასხათ კვერცხიანი მასა, ვურიოთ კარგად. გადმოვდგათ ცეცხლიდნა შევურიოთ ვანილის ექსტრქტი და ავურიოთ კარგად. გადავწუროთ, და სევიახოთ მაცივარში ან სპეციალურ ნაყინის მანქანასი გავაკეთოთ.
მარწყვის ტყლაპი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი