შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი და შაქრის პუდრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. 5 კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. გული და 1 მთლიანი კვერცხი თანდათან შეურიეთ კარაქიან მასას. დაუმატეთ ფქვილი და სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი.შეურიეთ ერთმანეთს დარიჩინი, შაქარი და შაქრიანი ვანილი.ცომი გაყავით ორ ნაწილად, გააბრტყელეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე და 25X35 სმ-იან 2 მართკუთხედად და დაჭერით . წაუსვით კვერცხის ცილა, ზედ დარიჩინიანი შაქარი და მოაყარეთ და ფრთხილად გადაახვიეთ.შედეთ მაცივარში 20 წთ. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.მაცივრიდან გამოიღეთ ცომის ორივე ნაჭერი, თითოეული 10 ნაწილად გაჭერით და დაწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე.აცხვეთ 12-15 წთ. გამოიღეთ ღუმელიდან და გააგრილეთ.კარგად გაგრილებული ნამცხვარი თუნუქის ჭურჭელში შეინახეთ.
ნამცხვარი თხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი