გუფთა

მომზადება:

გაატარეთ ხორცსაკეპში 500 გრ ხორცი, 2 თავი ხახვი, 4 კბილი ნიორი,ქინძი და ოხრახუში. დაუმატეთ

3/4 ჭიქა მოუარშავი ბრინჯი, 1 ც კვერცხის გული, 1ჩ.კ შავი პილპილი. 1ჩ.კ ხმელი ქინძი, მარილი

გემოვნებით. ქვაბში 2ს.კ კარაქში მოშუშეთ 2 თავი ხახვი, 2ს.კ ტომატი. დაასხით წყალი,დაუმატეთ

2 ც დაფნა და მარილი გემოვნებით. წყალი რომ ადუღდება ფარში დაყავით მოზრდილ გუფთებად,

ცილაში ამოავლეთ და ჩადეთ ქვაბში. ხარშეთ თავდაუხურავად.

გუფთა

3.4 (68.21%) 39 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხლის კატლეტები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი