გულიაში

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი კუბებად. გააცხელეთ ცხიმი და დააწითლეთ ხორცის კუბები. გაფცქვენით ხახვი, წვრილად

დაჭერით და დაამატეთ ხორცს. შეაზავეთ მარილით, პილპილით, სუნელებით. დაამატეთ ხორცს

პომიდვრის წვენი და 375 მლ ადუღებული წყალი. დაამატეთ პომიოდრი და 1-2 საათით შუშეთ. დროდადრო

დაამატეთ წყალი ( თუ დასჭირდა). გახსენით ფქვილი ცოტაოდენ ცივ წყალში და დაამატეთ სოუსს, რომ

შესქელდეს. შეაზავეთ გემოვნებით-მარილით, პილპილით, ტაბასკოს სოუსით.

გულიაში

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი გუფთები ბრინჯით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი