ეს კერძი კარტოფილისგან მზადდება, რომელიც საკმაოდ გემრიელია!
შემადგენლობა:
მომზადება;
ქურა გააცხელეთ 225-250 გრადუს ტემპერატურაზე. კარტოფილი გაფცქვენით და გარეცხეთ, მრგვლად
დაჭერით, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ოხრახუში და ქონდარი. კარაქი ჩადეთ ღრმა ჯამში, დაჭყლიტეთ
ნივრის ერთი კბილი და ზემოდან მოაყარეთ. ფენა-ფენა ჩააწყვეთ კარტოფილის რგოლები, მოაყარეთ
გახეხილი ყველი, დააასხით არაჟანი და 30-40 წუთით შედგით ღუმელში. გამოაცხვეთ, სანამ კანი არ გაუხდება
ხრამუნა და ზემოდან არ შეწითლდება.
შემწვარი ღორის ხორცი მდოგვით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი