შემადგენლობა:
მომზადება:
გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. გოგრას მოვაცილოთ კურკები და დავჭრათ რბილობი კუბიკებად. არაჟანს
შევურიოთ რძე და ბულიონი. დავამატოთ მარილი,წიწაკა,მუსკატის კაკალი და დაჭრილი გოგრა. მომზადებული
პროდუქტები ჩავდოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭლში, დავაფაროთ თავსახური და შევდგათ ღუმელში 60 წუთით.
გამოვიღოთ სუპი ღუმლიდან,ავთქვფიოთ და გავანაწილოთ 4 სუპის თეფშზე. პურის ნაჭრები კუბიკებად
დავჭრათ და კარაქში დავბრაწოთ. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი. მივიტანოთ სუფრაზე სუპთან
ერთად.
თევზის ბულიონი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი