გოგრის ალადიკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოდ კანისაგან, დავჭრათ მსხვილად და მოვხარშოთ დარბილებამდე. მოხარშული გოგრა დავჭყლიტოთ, გადავაქციოდ პიურედ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, კვერცხი, მარილი, შაქარი, გამაფხვიერებელი და კარგად ავურიოთ ცომს. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და კოვზით მოვათავსოთ მასზე მომზადებული ცომი. ალადიკები შევწვათ ორივე მხრიდან.

გოგრის ალადიკები

3 (60%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი