შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრა გავასუფთავოდ კანისაგან, დავჭრათ მსხვილად და მოვხარშოთ დარბილებამდე. მოხარშული გოგრა დავჭყლიტოთ, გადავაქციოდ პიურედ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, კვერცხი, მარილი, შაქარი, გამაფხვიერებელი და კარგად ავურიოთ ცომს. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და კოვზით მოვათავსოთ მასზე მომზადებული ცომი. ალადიკები შევწვათ ორივე მხრიდან.
ღვეზელები კვერცხის და ხაჭოს შიგთავსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი