გოგრის ალადიკები საუზმისთვის არაჩვეულებრივი არჩევანია!
შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრა გავასუფთავოდ კანისაგან, დავჭრათ მსხვილად და მოვხარშოთ დარბილებამდე. მოხარშული გოგრა დავჭყლიტოთ, გადავაქციოდ პიურედ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, კვერცხი, მარილი, შაქარი, გამაფხვიერებელი და კარგად ავურიოთ ცომს. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და კოვზით მოვათავსოთ მასზე მომზადებული ცომი. ალადები შევწვათ ორივე მხრიდან.
ფენოვანი ცომი |