შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი,გამაფხვიერებელი,ცოტა მარილი, შაქარი, კაკაო და წყალი, კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. უნდა
მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა. მრგვალ საცხობ ფორმას დავაფინოთ პერგამენტი, წავუსვათ მარგარინი, დავასხათ
ბისკვიტის მასა, შევდოთ ღუმელში 250 გრადუსზე, ბიკვიტის მზაობა შევამოწმოთ ხის ჩხირით.
როცა გამოცხვება შეგიძლიათ შუაზე გაჭრათ და ჯემით ან სამარხვო კრემით გააფორმოთ.
სამარხვო ღვეზელი |