შემადგენლობა:
მომზადება:
კომბოსტო გავრეცოხთ, დავჭრათ წვრილად და მოვაყაროთ მარილი. დავუმატოთ რძე და ვშუშოთ თავდახურულ
ჭურჭელში ნელ ცეცხლზე კომბოსტოს დარბილებამდე. შევურიოთ მანის ბურღული, თან განუწყვეტლივ
ვურიოთ და ყველაფერი ერთად ვადუღოთ 10 წუთის განმავლობაში. კვერცხი მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად
და შევურიოთ მზა კომბოსტოს. მიღებული მასა გადავიტანოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოვასხათ ზემოდან
არაჟანი და გამოვაცხოთ.
ხორცი მაიონეზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი