შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ რგოლებად, პომიდორს მოვაშოროთ კანი და დავჭრათ
რგოლებად, ხახვიც დავჭრათ რგოლებად. სპეცილურ ფორმას მოვუსვათ ზეთი და ჩავალაგოთ
რიგ-რიგობით კარტოფილის,პომიდვრის და ხახვის რგოლები, თან მოვასხათ ზეთი, მოვაყაროთ
მარილი და პილპილი, ორეგანოს ფოთლები და გახეხილი ყველი. ზემოდან დავალაგოთ კარაქის
პატარა ნაჭრები. დავიტოვოთ 2 ს.კ ყველი. გამოვაცხოთ ბრაწულა 175 გრადუსზე გახურებულ
ღუმელში 1 საათი. როცა კარტოფილი მზად იქნება, მოვაყაროთ მორჩენილი ყველი და შევდგათ
ღუმელში 2 წთ.
საქონლის ხორცი პომიდვრით |