გამომცხვარი თევზი ბოსტნეულით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფილე დაჭერით, მოასხით ლიმონის წვენი , მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
  2. ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად, მოშუშეთ კარაქში, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, მარილი და პილპილი. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით მრგვლად.
  3. ოამიდვრები ჩააალაგეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. ზემოდან მოაწყვეთ შემწვარი წიწაკა და თEვზის ფილე.
  4. ყველი დაფშვენით, შეურიეთ პირშუშხა და დაჭრილი კამა. მიღებული მასა წაუსვით თევზს და შედგით ღუმელში 200 გრადუსზე 20 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქაშაყი არაჟანში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი