შემადგენლობა:
მომზადება:
ვაშლი გათალეთ, ამოაჭერით გამოუსადეგარი შუაგული და დაჭერით თხლად. სუფელს თასს
წაუსვით კარაქი და მოათავსეთ მასში 1/3 ვაშლი. დაამატეთ 3 ს.კ შაქარი, 50 გრ ქიშმიში, 25 გრ
კარაქი და მოაყარეთ დარიჩინი.
განაგრძეთ ინგრედიენტების ფენებად მოთავსება. ზედა, ბოლო ფენა უნდა იყოს ვაშლის. მოაყარეთ
ზემოდან შაქარი და დაადეთ ცოტაოდენი კარაქი. ვაშლი უნდა იყოს კარგად ჩაპრესილი თასში.
ზევიდან დაახურეთ ფოლგა და გამოაცხვეთ ღუმელში დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში 200-225
გრადუს ტემპერატურაზე. შემდეგ ჯერ გააგრილეთ და მერე გადმოიღეთ. სუფრაზე მიიტანეთ
მოხარშულ კრემთან ერთად.
ნიგვზიანი ბურთულები თეთრი შოკოლადით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი