გთავაზობთ გაგრის მურაბის რეცეპტს!
მომზადება:
გამაოცალეთ კურკა გარეცხილ გარგარს ისე, რომ ერთმენეთს არ დააცილოთ.
დაახით მდუღარე წყალი და გააჩერეთ 3-4 წთ. ამოიღეთ წყლიდან და გააცალკეთ კანი.
მოხარშეთ სიროფი. 1 კგ გარგარზე 1 კგ შაქარი და 1,5 ჭიქა წყალი. ცოტა თეთრი შაბი.
სიროფი რომ შეგრილდება დაასხით გარგარს. გააჩერეთ 4 სთ. ხარშეთ თავდაუხურავ ტასტში 15-15 წუთი
სამჯერ. სუალედებში გააგრილეთ.
მოხადეთ ქაფი, რომ გაციდება ჩაასხით ქილებში.
ჩაბელა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი