შემადგენლობა:
მომზადება:
ქიშმიში ჩავალბოთ ღვინოში. რძე ავადუღოთ, მოვაყაროთ მარილი,ჩავყაროთ ბრინჯი და
მოვხარშოთ. ფორთოხლის და ლიმონის ცედრა გავხეხოთ, შევურიოთ კვერცხის გულს,
ჩავამატოთ დარბილებული 2 ს.კ კარაქი,50 გრ შაქარი და ქიშმიში ღვინოსთან ერთად, მიღებული
მასა ავურიიოთ, ჩავამატოთ ბრინჯს და კარგად ამოვურიოთ. კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ,
მოვაყაროთ შაქარი,ფქვილი და მიღებული მასა ჩავამატოთ ბრინჯში. ზეთი კარგად გავაცხელოთ,
სუფრის კოვზით ჩავდოთ ბრინჯის ბლინები ტაფაში და შევწვათ ორივე მხრიდან.
კარტოფილი ხინკალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი