შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავწუროთ და გადავავლოთ ცივი წყალი. ბულგარული
წიწაკა, პომიდორი, ხახვი და ბადრიჯანი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკოთ ზეთში,
მოვაყაროთ ბრინჯი და მოვშუშოთ და 2-3 წთ. მიღებული მასა გადავიტანოთ თეფშზე და გავაციოთ.
2 ს.კ ზეთი და ძმარი გავხსნათ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მდოგვი, მარილი, პილპილი და
დაჭყლეტილი ნიორი. მიღებული მასა მოვასხათ სალათს და ამოვურიოთ.
ყაბაყი ბრინჯითა და პამიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი