შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯნებსა და წიწაკებს ამოაცალეთ გული და თესლი. ბადრიჯნის რბილობი წვრილად დაჭერით და ცალკე შეინახეთ. სოკო წვრილად დაჭერით, სტაფილო გახეხეთ. ხახვი დაჭერით და ნიორთან ერთად მოშუშეთ ზეთში, დაუმატეთ სტაფილო, ბადრიჯნის რბილობი, სოკო და წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
მოხარშეთ ბრინჯი და სანელებლებთან ერთად ისიც შეურიეთ მოშუშულ გულსართს. ამ გულსართით დატენეთ ბადრიჯნები და წიწაკები, ჩააწყვეთ ქვაბში, დაასხით 1-2 ჭიქა წყალში გახსნილი ტომატ-პასტა. წვენი შეანელეთ მარილითა და წიწაკით. ბოსტნეული მჭიდროდ უნდა ეწყოს ქვაბში. ტოლმა ხარშეთ თავდახურული საშუალო ცეცხლზე.
პომიდვრის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი