ბლომანჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

მჭადის ფქვილი შევურიოთ 80 მლ რძეში და კარგად ვურიოთ, სანამ ერთი სისქის მასას არ მივიღებთ. დარჩენილი

რძე წამოვადუღოთ, დავუწიოთ ცეცხლს და დავუმატოთ შაქარი, ვანილი და რძიანი მჭადის ფქვილი. ვურიოთ

განუწყვეტლივ,სანამ მიღებული მასა შესქელდება. მიღებული მასა მოათავსეთ სასურველ ჭურჭელში.

ბლომანჟე

4.6 (92%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნუშის კარაქი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი