ბლომანჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში ჩაყრილ ჟელატინს დავასხათ წყალი და 40 წუთი გავაჩეროთ. ავთქვფიოთ კვერცხის გულები და შაქარი და გოგლი-მოგლი გავაკეთოთ. დავუმატოთ არაჟანი. გაფუებულ ჟელატინიანი ჯამი დაბალ ცეცხლზე შემოვდგათ და განუწყვეტლივ ვურიოთ. ადუღებამდე მივიყვანოთ, გადავწუროთ, გავაგრილოთ და ათქვეფილ მასას დავუმატოთ. შეგვიძლია რამდენიმე ნაწილად და სხვადასხვა ფერად შევღებოთ. თუკი სხვადასხვა ფერის უნდა ჩავასხათ ყველა ჭიქაში ან ფორმაში, მაცივარში გავაციოთ და მერე მეორე ფერს დავადოთ.

 

ბლომანჟე

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბრაზილიური დესერტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი