გთავაზობთ ბლის მურაბის მომზადების რეცეპტს!
მომზადება:
დაკურკეთ გარეცხილი თეთრი ბალი, მოათავსეთ ტასტში, დააყარეთ ფენა-ფენა შაქარი. კილო ბალზე, კილო
შაქარი. გააჩერეთ მთელი ღამე.
ხარშეთ ღია ტასტში, დაბალ ცეცხლზე. ხარშეთ 15-15 წუთი სამჯერ, შუალედში გააცივეთ. სიროფი უნდა იყოს
სქელი და ნაყოფი არ ამოტივტივდება.
თუ ხარშვა არ ეყოფა,ისევ გააგრძელეთ. მოხადეთ ქაფი, რომ გაცივდება ჩაასხით ქილებში.
ტკბილი ძეხვი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი