შემადგენლობა:
მომზადება:
ბლინების ცხობა დავიწყოთ. კვერცხი და შაქარი გავთქვიფოთ. დავამატოთ რძე ან კეფირი, სოდა და ძმარი. ბოლოს ფქვილიც შევურიოთ და ზეთი დავამატოთ. გამომცხვარ ბლინებს კარაქის თხელი დენა გადავუსვათ. შემდეგ ავიღოთ ფორთოხალი და ლიმონი. სასურველია, ბერძნული ფორთოხალი იყოს იმიტომ,რომ ის ტკბილია. გავთალით ისე,რომ კანი ძალიან თხლად გაძვრეს და თეთრი ფენა დარჩეს. დავჭრით წვრილად, კურკებს გამოვაცლით და ბლენდერში გავთქვეფთ. გემოვნებით უნდა ჩავაყაროთ ცოტა შაქარი და ცოტა ვანილი. ფაფისმაგვარი მასა უნდა გამოვიდეს. ბოლოს ამ მასას ბლინებზე დავდებთ და გადავახვევთ.
ფლავი ხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი