შემადგენლობა:
მომზადება:
ბარდა ვხარშოთ 35-40 წუთი, გავაციოთ, გადავურიოთ წყალი და დავაბლენდეროთ ხახვთან,
ნიორთან და ოხრახუშთან ერთად. მიღებულ მასას მოვაყაროთ მარილი,სანელებლები,
ფქვილი, ჩავახალოთ კვერცხი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ
გუნდები, დავალაგოთ ტაფაზე და ნახევარი საათით გავყინოთ. ზეთი კარგად გავაცხელოთ,
ჩავაწყოთ კატლეტები, შევწვათ ორივე მხრიდან და დავალაგოთ ქაღალდის ხელსახოცზე.
მწვანე ლობიო ფრანგულად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი