მომზადება:
5 კგ ბადრიჯანი შედეთ ღუმელში ცეცხლზე, დარბილებამდე. გაფცქვენით, დადეთ დრუშფალანგზე მეორე
დღემდე. 1 ლიტრ ზეთში მოშუშეთ გატარებული 1 კგ ხახვი, 1 კგ ბუგლარული წიწაკა, 150 გრ ნიორი, 5 ც
მწარე წითელი წიწაკა, დაუმატეთ 2 ყავის ჭიქა ტომატი და გემოვნებით მარილი. ყველაფერი ეს აურიეთ
ხორცსაკეპში გატარებულ ბადრიჯანს. დადეთ დაბალ ცეცხლზე. ხარშეთ ერთი საათი. ცხლად ჩაასხით
გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ.
ბრინჯის სალათი ზეთისხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი