ბადრიჯნის ხიზილალა

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილი მოვხრაკოთ ზეთში. ბადრიჯანი და პომიდორი

გავატაროთ ხორცსაკეპ  მანქანაში და ჩავყაროთ იმ ქვაბში, რომელშიც გვაქვს

მოხრაკული ხახვი და მწვანილი. დავამატოთ ზეთი და კვლავ მოვხრაკოთ.

მარილი,ნიორი და წიწაკა დავამატოთ გემოვნებით.

ბადრიჯნის ხიზილალა

2.8 (56%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს რულეტი ( სამარხვო)





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი