მომზადება:
დასამჟავებლად უნდა შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯნები, ჩავჭრათ სიგრძეზე და ჩავაწყოთ ჭურჭელში. დავადოთ ზემოდან ჯერ სუფთა ფიცარი, შემდეგ რაიმე სიმძიმე. დავასხათ ჩვეულებრივი მარილწყალი, რომელშიც ჩახარშული იქნება ნიორი, წიწაკა, ხმელი ქინძი და ცერეცო. 10 კოლოგრამ ბადრიჯანზე საჭიროა 600-700 გრამი მარილი. ბადრიჯანი მჭიდროდ უნდა ჩალაგდეს და მაგრად დაიწნეხოს.
ქათმის და პომიდვრის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი