შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, დავჭრათ გრძლად, მოვაყაროთ მარილი და
გავაჩეროთ ნახევარი საათი. ტაფაში გავაცხელოთ ზეთი, ჩავაწყოთ გაწურული ბადრიჯნები
და შევაწვათ ორივე მხრიდან. ცალკე ჯამში გავხეხოთ ყველი, ჩავახალოთ 1 კვერცხი.
მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ავურიოთ. გაციებულ ბადრიჯანს დავადოთ ყველის
გულსართი, დავაფაროთ ზემოდან მეორე ნაჭერი, ხელით ოდნავ დავაწვეთ, რომ ერთმანეთს
მიეკრას. ამოვავლოთ ყველიანი ბადრიჯნები 2 ც ათქვეფილ კვერცხში, საფანელში და შევწვათ
ზეთში ორივე მხრიდან.
საქონლის ენა ნივრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი