ბადრიჯანი ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, დავჭრათ გრძლად, მოვაყაროთ მარილი და

გავაჩეროთ ნახევარი საათი. ტაფაში გავაცხელოთ ზეთი, ჩავაწყოთ გაწურული ბადრიჯნები

და შევაწვათ ორივე მხრიდან. ცალკე ჯამში გავხეხოთ ყველი, ჩავახალოთ 1 კვერცხი.

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ავურიოთ. გაციებულ ბადრიჯანს დავადოთ ყველის

გულსართი, დავაფაროთ ზემოდან მეორე ნაჭერი, ხელით ოდნავ დავაწვეთ, რომ ერთმანეთს

მიეკრას. ამოვავლოთ ყველიანი ბადრიჯნები 2 ც ათქვეფილ კვერცხში, საფანელში და შევწვათ

ზეთში ორივე მხრიდან.

ბადრიჯანი ყველით

4.5 (90%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

საქონლის ენა ნივრით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი